Βιογραφικό

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1998. 

Κατάγομαι από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τα Χανιά. Έχω ρίζες, όμως και από τη Σερβία από την μεριά της μητέρας μου. 

Φοιτώ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε λίγο καιρό, θα διανύσω το τέταρτο και τελευταίο μου έτος. Στο παρελθόν είχα εργαστεί εθελοντικά σε ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο. Εκεί ανακάλυψα μία ακόμη μεγάλη αγάπη μου, τη ραδιοφωνία. Είδα ότι η φωνή έχει μία δύναμη, που θα τη ζήλευαν ακόμα και οι ηγέτες. Το έτος 2018-2019, είχα την ευκαιρία να είμαι μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας, στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον Ant1. Συνεργάστηκα και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, που μου έδωσαν τα εφόδια, για να συνεχίσω να κυνηγάω τα όνειρα μου. 

Τη σεζόν 2019-2020 βρέθηκα στον Αnt1, ως εργαζόμενη, στην τηλεοπτική εκπομπή «The 2Night Show». Όταν η πανδημία του κορωνοϊού μας «χτύπησε» την πόρτα η επαγγλεματική μου πορεία με βρήκε στην ψυχαγωγική εκπομπή «Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νικόλα Ράπτη. Εκεί εργάστηκα και πάλι στην συντακτική ομάδα της ζωντανής εκπομπής. 

Τον Ιούλιο του 2020 σχεδίασα μία δημιουργική πρόταση εκπομπής για το YouTube, ως branded content creator, με πελάτη το BOX delivery app. To ΒΟΧ είναι η νέα, δυναμική πρόταση στον χώρο της online παραγγελίας φαγητού από τον Όμιλο ΟΤΕ.