#Μένουμε Σπίτι

Στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια, αγαπώντας τον συνάνθρωπο και σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα . Μένουμε λοιπόν στο σπίτι, για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνάνθρωπους μας.

Αυτή είναι η προσπάθεια που στήριξαν καλλιτέχνες, ηθοποιοί και παρουσιαστές, στέλνοντας το δικό τους «δημιουργικό» μήνυμα προς του Έλληνες, καλώντας τους να #μείνουν στο σπίτι, ορθώνοντας ασπίδα απέναντι σε αυτό τον αόρατο εχθρό. Πολλές φωνές ένωσαν τις δυνάμεις τους και φωνάξαν δυνατά το σύνθημα, μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media.

Το proino sfera 102.2 αντιμετώπισε τον ιό, δημιουργώντας ένα όμορφο παιδικό τραγούδι, που υπενθύμισε τόσο σε μικρούς όσο και μεγάλους, την σημασία του να πλένουμε τακτικά και προσεκτικά τα χέρια μας. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Νάνσυ Αντωνίου, ο Παναγής Τζωρτζάτος, ο Γιώργος Λιανός και ο Νίκος Καλλούδης, πέρασαν δημιουργικές στιγμές, κλέβοντας τις εντυπώσεις και γράφοντας την μουσική και τους στίχους ενός τραγουδιού που δίνει οδηγίες, με ευχάριστο και εύληπτο τρόπο.  Το μήνυμα είναι, ότι ο καθένας ξεχωριστά οφείλει να προσέχει όχι μόνο την υγειά του, αλλά και την υγεία των συνανθρώπων του.

Ακόμα, ο Νίκος Απέργης στηρίζοντας το #μένουμεσπίτι κατάφερε να περάσει όχι μόνο δημιουργικά τον χρόνο του, αλλά άνοιξε το δρόμο για να αντιληφθεί ο κόσμος όμορφα, ένα σημαντικό μήνυμα. Στέλνοντας ένα ακόμη κοινωνικό μήνυμα, χαρίζοντας μας μία ακόμα όμορφη μουσική στιγμή και απευθυνόμενους στους ερωτοχτυπημένους της περιόδου, τους καλεί να κάνουν υπομονή, να μείνουν σπίτι και να περιμένουν με αγωνία την αγκαλιά των αγαπημένων τους. Άλλωστε, η υπομονή και πειθαρχία στους κανόνες, είναι τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσει ο ελληνικός λαός, για να νικήσει τον πόλεμο με αυτό τον επιθετικό εχθρό.

Για όσους επιθυμούν να ακούσουν το νέο κομμάτι, εκείνο φιγουράρει στο Youtube, στο κανάλι του τραγουδιστή. Εμένα κάτι μου λέει, ότι και αυτό θα αγαπηθεί.

Published by

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *